Rusia përgatitet për luftë, ja lëvizja e fundit

Rusia po përgatitet seriozisht për luftë.
Të paktën kështu mund të shihen lëvizjet e saj të fundit.
Qeveria ruse ka miratuar planin për përforcimin e ushtrisë së saj me mjete shtesë.
Rusia do të shtojë flotën e saj ajrore dhe detare me qindra mjete çdo vit.
Siç raporton zv/ministri rus i Mbrojtjes Valery Gerasimov, Rusia do të blejë çdo vit 200 avionë dhe helikopterë bombardues, 30 anije dhe nëndetëse etj.
Do të blejmë 70 deri 100 avionë bombardues çdo vit, të paktën 120 helikopterë bombardues, 30 anije dhe nëndetëse dhe të paktën 600 mjete të blinduara”, tha zv.ministri Gerasimov.
Ai tha se këto masa merren “për të patur forcën e duhur përgjigjëse ndaj atyre që kërcënojnë Rusinë dhe aleatët e tyre”.

Google+ Followers