95-vjeçari: Ja sekreti pse jam ende aktiv në seks


Në Turqi ka nisur një debat sa i përket Kazim Gurbuz. Në rrjetet sociale po debatohet mbi pretendimet e 95-­vjeçarit, i cili thotë se ka gjetur sekretin për një jetë të gjatë, aktive seksuale.
Kolumnisti i agjencisë turke të lajmeve “Hürriyet”, Ayşe Arman botoi një intervistë me Kazim Gurbuz, një mësues i yoga, lindur në provincën jugore turke Adana, në vitin 1920.
Yogi Kazım tha në intervistën e tij se sekreti që ai ruante ishte mbajtja e trupit gjithnjë aktiv dhe fleksibël, duke shtuar se super ushqimet që ia kishin siguruar atë kishin për bazë mjaltin, ullinjtë, piperin e kuq dhe frutat e freskëta. Duke refuzuar ta përshkruante veten si një mrekulli, ai tha se të gjithë mund të qëndrojnë të rinj.
“Çdo njeri e ka këtë fuqi”,­ thekson ai. Në moshën 95­-vjeçare, që nga fotot që shihni edhe ju pak kush e beson se ai numëron kaq vite mbi supe. /noa.al/

Google+ Followers